Ofte stilte spørsmål

Her har jeg samlet en rekke vanlige spørsmål, så dersom du lurer på noe, ta en titt her først! 

 

Kan jeg endre på bestillingen min eller avbryte en bestilling jeg allerede har lagt inn?

Dersom jeg ikke har behandlet og sendt din bestilling, er det bare å kontakte meg via kundeservice. Der hjelper jeg deg så godt jeg kan! 

Kan jeg returnere orderen min når den har ankommet? 

Jeg setter så pris på at du bestiller fra by:ilennA. Da alle plaggene lages på bestilling, kan jeg dessverre ikke gi refusjon hvis du ombestemmer deg.

Jeg ønsker selvfølgelig at alle skal motta en vare de er fornøyd med og passer, bruk derfor gjerne størrelsesguiden for å være sikker på at du velger riktig størrelse. Dersom du er usikker på størrelse og lengde, eller ønsker å spesifisere andre ting, er det bare å ta kontakt med meg ved å sende en e-post til byilennacom@gmail.com med spørsmålene dine.

Hva gjør jeg hvis det er noe feil på varen, eller at jeg har mottatt feil vare?

Jeg ønsker alltid at mine kunder skal være fornøyde, så dersom det har skjedd en feil anbefaler jeg deg å ta kontakt med meg slik at vi løser det!

Hvor lang leveringstid er det?

Plaggene lages på bestilling og det vil derfor ta mellom 1-3 uker fra jeg mottar bestillingen din til den er sendt. Dette varierer fra hvor stor pågang det er på det tidspunktet du bestiller. Levering med posten tar som regel mellom 3-5 virkedager. Send gjerne en mail, dersom du skal ha plagget til en spesifikk dato eller anledning, og lurer på om den rekker frem i tide. 

Hvilke leveringsmuligheter har jeg?

Pakken din kan enten bli sendt med leveringstjenesten Helthjem, eller så vil det være mulighet for å hente pakken på Ensjø i Oslo. 

Hvordan er størrelsen på klærne?

Sjekk størrelseguiden, så finner du målene på produktene mine! I tillegg skriver jeg alltid størrelsen modellen på bildet bruker, i forhold til høyde. Er du usikker på hvilken størrelse du skal ta, eller om det er riktig lengde, må du så klart bare ta kontakt med meg.

 

Sender dere til utlandet?

Nei, i utgangspunktet ikke.

 

Fikk du ikke svar på det du lurte på? 

Kontakt meg gjerne på mail: byilennacom@gmail.com